Construct

Bouwen aan iets moois!   
 

Door onze jarenlange ervaring in de bouw, kunnen we je optimaal ondersteunen bij de zoektocht naar de perfecte job.  

Op uitzendbasis, vast, voor korte of lange duur? Jij hebt de touwtjes in handen en jouw wensen staan centraal. Wij hebben de vacatures en zorgen voor een werkgever die bij jou en je ambities past. Wij luisteren, matchen, ontzorgen je van de administratie en helpen je aan een droomjob.


Een waaier aan mogelijkheden  

Arbeider, projectleider, tekenaar, calculator, … wij zoeken jou. De mogelijkheden in de bouwsector zijn eindeloos en onze klanten vragen om talent. Ongetwijfeld kunnen we ook jou aan een fijne job helpen.


Een aanpak op maat 

Jouw wensen staan centraal in onze aanpak. Wij zorgen voor een luisterend oor, een vaste contactpersoon en ondersteunen je op maat, ook nadat je aan de slag bent. Op ons kun je bouwen.


Aan de slag in de bouw?

Klaar om de mouwen op te stropen? Bekijk onderstaande vacatures en stuur ons je kandidatuur. Daarnaast kan je ook terecht bij Runtime Bouw, ons dochterbedrijf dat ook tal van bouw vacatures in de aanbieding heeft, klik hier.

Op deze wijze hebben we ongetwijfeld een geschikte job voor jou. 

Vacatures: 9 actuele jobs

Als elektricien zonnepanelen ga je als technieker de baan op.
38 fulltime hours
In samenwerking met onze klant zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker vennootschapsadministratie. Group machiels is een internationaal georiënteerd familiebedrijf actief binnen drie domeinen: milieubeheer, hernieuwbare energie en vastgoed. In de streek staan ze bekend als een mooi referentie...
40 fulltime hours
Bouw
Ben je handig en bereid om hard te werken? Heb je geen hoogtevrees en zie je een uitdaging in werken op platte én schuine daken? Voor onze klant gespecialiseerd in hernieuwbare energie zoeken we een plaatser van zonnepanelen.
38 fulltime hours
Bouw
Heb jij een passie voor techniek? Ben jij leergierig en gemotiveerd? Genoot je van een technische relevante opleiding of deed je al veel ervaring op in een soortgelijke functie? Lees dan zeker hieronder verder en solliciteer vandaag nog.
40 fulltime hours
Voor een tof bedrijf in Beringen gespecialiseerd in hernieuwbare energie zijn we op zoek naar een voltijds bediende voor de technische binnendienst. Je zal instaan voor volgende taken:
38 fulltime hours
Niets gevonden? Schrijf je vrijblijvend in!
Onze Flexers gaan voor jou op zoek naar een passende job.
Inschrijven
Técnico Instalador de Painéis Solares e Baterias Solares - Bélgica
38 fulltime hours
LECTRICISTA
38 fulltime hours
Nieuwerkerken
Bouw
Als elektricien moet je zelfstandig werk kunnen uitvoeren zoals: Kabelgoten plaatsen, verlichting ophangen, borden kableren, plan lezen, kabels trekken,...
38 fulltime hours 20 parttime hours
Nieuwerkerken
Bouw
Voor onze klant, een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in o.a. elektrotechnische installaties, zijn wij op zoek naar een handige monteur op hoogte. Zowel binnen - als buitenwerk behoren tot je takenpakket. Een 'gezonde' afwisseling is dus gegarandeerd.
38 fulltime hours 20 parttime hours
Einde van lijst vacatures (9 / 9)

Interesse? Neem contact op:

 

Bedankt voor je bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je intussen tijd nog een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.