Waarom Flexer

Waarom Flexer?

Flexibel werken en verlonen: dat is Flexer. No-nonsense, zonder overbodigheden, maar snel, met een persoonlijke touch en efficiënt. Dagelijks streven we naar de beste en meest eenvoudige oplossingen op het vlak van personeel.

Als ervaren partner staan we met raad en daad aan je zijde, leveren we net die pasklare oplossingen waar je nood aan hebt en helpen we je bij jouw personeelsbeleid. Op die manier ga je als organisatie ook een heel stuk flexer aan de slag. Om jou optimaal te servicen hebben we een aantal diensten voor je in petto: 
 

 

Payroll

Je hebt zelf een nieuwe medewerker gevonden? We nemen het juridisch werkgeverschap én het risico graag van je over.

Bij payrolling ga je zelf werven en selecteren om vervolgens de juridische aspecten van het werkgeverschap uit te besteden.

Zo staan je werknemers niet op je eigen loonlijst, maar op de loonlijst van Flexer. Daarmee ontzorgen we je van alle administratieve verplichtingen en besparen we je van de financiële risico's die gepaard gaan met het werkgeverschap. Dit alles terwijl je toch alle bevoegdheid hebt over de medewerkers.

 

Meer over payrolling!

Staffing

We managen samen de instroom van vaste én tijdelijke medewerkers, zodat je steeds flexibel aan de slag kunt!

Bij Flexer zien we het als onze rol om jouw persoonlijke business partner te worden. We zoeken, werven, en selecterende juiste medewerkers zodat je als bedrijf voortdurend beroep kunt doen op de juiste skills op het juiste moment. Lower cost, higher efficiency!

Meer over staffing!

On site

We beheren je vaste én tijdelijke medewerkers vanuit jouw eigen werkplek.

Onze collega's staan ook ter beschikking om vanuit jouw eigen werkplek een meerwaarde te betekenen. Bij klanten met een voortdurende instroom & doorstroom nemen we ter plekke onze rol op en gaan we met diepgang de oplossingen implementeren.

En dat kan in allerlei vormen: op afroepbasis, op vaste dagen of full time. In functie van jouw wensen en behoeften. Onze flexibiliteit maakt jou Flexer!

Meer over On Site!

Coaching

Op zoek naar hulp bij rekrutering en coaching?

We zetten in op talent en coaching op de werkvloer.

Meer over Coaching!