Flexer voor professionals

Flexer Pro voor jouw bedrijf?

In een tijdperk waarin de strijd om hooggekwalificeerde professionals steeds intenser wordt, is het cruciaal om een vernieuwende en effectieve benadering te hanteren. Flexer Professional is ons antwoord op deze uitdaging, en we zijn vastbesloten om het wervings- en selectielandschap te veranderen.

Bij Flexer Professional geloven we dat het aannemen van een nieuwe collega meer is dan simpelweg een vacature plaatsen. Het is een kans om een getalenteerd persoon aan je bedrijf te binden en zo een nieuwe stap te zetten in de groei en ontwikkeling van je organisatie. Maar hoe vind je die perfecte match?

Niet meer op de oude manier van ‘post and pray’ maar wel een gefundeerd en gestructureerd Wervings-en selectieproces op maat van jouw bedrijf.

De eerste stap in de zoektocht naar een nieuwe medewerker start met een persoonlijk gesprek tussen onze talentmanager en jullie bedrijf. In dit diepgaand gesprek zitten we samen met jou om elkaar alsook de functie te leren kennen. 

Aan de hand van een duidelijk markt- en doelgroepanalyse maken wij een vacature op maat van niet alleen het bedrijf, maar ook de gewenste doelgroep. Wij starten een proactieve rekruteringscampagne waarbij we publiceren op tal van jobkanalen, met onze grootste troef: LinkedIn!

Jo-Elle Mottoul en Jonas Vandendijk 

Door slim gebruik van recruitment marketing en jouw employer brand zetten we gerichte advertenties op poten om de doelgroep zo goed mogelijk te benaderen.

Kan er iemand starten? Daar stopt het nog niet! Wij begeleiden tijdens de onderhandelingsprocedure, voorzien een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse en blijven opvolgen na opstart.

Bij ons staan langdurige partnerships centraal, die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. Door onze oprechtheid, maatwerk en expertise leggen we samen de lat hoger.

We geloven niet in gebakken lucht, maar in een proactieve en onderbouwde aanpak die leidt tot succes.

Investeren in een topniveau aanwervingstraject loont altijd. Elke nieuwe collega is een kans om een bedrijf te versterken en succesvol te laten groeien. Samen bouwen we aan een toekomst waarin organisaties floreren en talentvolle medewerkers de uitdagingen van vandaag en morgen aangaan. 

Onze belofte? Transparantie, een single point of contact en kwaliteit in maatwerk! 

E-mail LinkedIn 

Flexer Pro voor jouw bedrijf?

Ontdek hoe Flexer het verschil kan maken voor jouw bedrijf. Laat gegevens na en we contacteren je binnen 48 uur.

Bedankt voor je bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je intussen tijd nog een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.