Flexer voor medical

Bij Flexer verbinden wij Helden van de Zorg met uw organisatie.

Bent u op zoek naar gekwalificeerde zorg- of verpleegkundigen om uw team te versterken? Flexer biedt op maat gemaakte rekruteringsoplossingen voor uw zorginstelling. Of u nu op zoek bent naar vast personeel, tijdelijke ondersteuning via interim, of specifieke rollen voor korte of lange termijn wilt invullen, wij staan klaar om u te ondersteunen. Uw behoeften zijn onze prioriteit; wij streven naar een 100% match, want minder accepteren we niet.

Divers Aanbod, Specifiek Afgestemd

Ontdek via Flexer een breed scala aan vacatures binnen diverse zorgsettings, van rusthuizen en thuiszorg tot ziekenhuizen. We beginnen met uw specifieke behoeften en wensen om de ideale kandidaten voor uw organisatie te vinden. U krijgt een vaste contactpersoon bij ons die niet alleen zorgt voor een naadloze match, maar ook na plaatsing ondersteuning blijft bieden.

Maak het Verschil met Ons

Bent u klaar om uw zorginstelling naar een hoger niveau te tillen met gekwalificeerd personeel dat aansluit bij uw missie en visie? Ontdek hoe onze zorgvuldig geselecteerde kandidaten uw team kunnen versterken.

Voordelen van Samenwerken met Flexer medical

Flexi-job Statuut: Sinds begin 2023 kan uw zorginstelling profiteren van het flexi-job statuut. Dit biedt voordelen zowel voor uw werknemers, die onbelast kunnen bijverdienen, als voor u als werkgever, met een verlaagde werkgeversbijdrage van slechts 25% aan de RSZ. Dit initiatief ontlast uw zorgpersoneel, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kerntaken.

Op Maat Gemaakte Oplossingen: Wij bieden niet alleen plaatsing van zorgpersoneel, maar ook ondersteunend personeel zoals poetshulp, keukenmedewerkers, logistieke en technische diensten, administratieve ondersteuning en receptiemedewerkers. Alle functies die uw zorginstelling nodig heeft, kunnen door ons worden ingevuld.

Neem Contact Op

Bent u ge├»nteresseerd in het versterken van uw team met gekwalificeerd en gemotiveerd personeel? Meld uw zorginstelling nu aan bij Flexer en ontdek onze effici├źnte planningstool die het rekruteringsproces vereenvoudigt.

Interesse? Neem contact op:

Bedankt voor je bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je intussen tijd nog een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.