Flexi jobs

Extra bijverdienen?

 

Ga aan de slag als flexi-jobber!

Tegen super gunstige voorwaarden een centje bijverdienen? Dan is en flexi-job wat voor jou. Maar ook als werkgever heeft het systeem heel wat voordelen. Het is dé manier om flexibel en voordelig extra medewerkers in te zetten op piekmomenten.

Aan de slag als flexi-jobber?


Werk je al minstens 4/5de voor en werkgever of ben je gepensioneerd? Dan kom je meer dan waarschijnlijk in aanmerking voor een flexi-job. In een heel aantal sectoren kun je als flexi-jobber aan de slag. Barmedewerker, winkelmedewerker in de supermarkt of misschien wel een andere fijne job? Wij regelen het. Bijverdienen kan in de horeca, de zelfstandige kleinhandel en detailhandel. Dus ook in een kledingwinkel, kapper of bakker kun je aan de slag. Meer nog, in 2023 komen er nog een heel aantal sectoren bij. Nog meer keuze!

Bij Flexer ontdek je heel wat flexi-jobs. Ongetwijfeld zit er wel een bijverdienste bij die perfect bij je past.

 

Meer weten?

Je vindt alle info over flexi-jobs op my-flexijob

Wie mag werken als flexi-jobber?


Je moet minstens al 4/5de werken voor één of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moet je drie kwartalen geleden minstens 4/5de hebben gewerkt voor één of meerdere werkgevers. De flexi-job mag niet samenvallen met een periode van verbrekingsvergoeding of
ontslagcompensatievergoeding ten laste van de werkgever bij wie de flexi-job wordt uitgeoefend. Weet dat je ook niet in een opzeggingstermijn mag zitten. Ben je een gepensioneerde 65-plusser, ook dan kun je flexi-jobben. Ben je nog geen 65? Dan mag je in een flexi-job aan de slag, wanneer je al gepensioneerd was op het einde van het tweede kwartaal dat voorafgaat aan het kwartaal van
de tewerkstelling. Als zelfstandige kom je niet in aanmerking.


Ontdek hieronder onze flexi-jobs

Vacatures: 7 actuele jobs

Productie
Als mecanicien sta je in voor zowel het klein als groot onderhoud van wagens en voer je efficiënt en nauwkeurig je taken uit.
38 fulltime hours
Flexijob: dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdag ( bespreekbaar)
38 fulltime hours 24 parttime hours
Logistiek
Voor onze klant in Tongeren actief in de transport en logistiek zijn we op zoek naar een administratief bediende logistiek.
40 fulltime hours
Logistiek
Ben jij in het bezit van een reachtruckattest? Heb je een rijbewijs B? Sta je open voor manuele orderpick? Lees dan hieronder verder en solliciteer vandaag nog!
38 fulltime hours
Voeding
Je helpt klanten verder aan de kassa en eventueel met het in-en en uitladen van goederen.
Je springt bij waar nodig: rekken aanvullen, opruimen, sorteren, ...
24 parttime hours 8 parttime hours 38 fulltime hours 18 parttime hours 36 parttime hours 28 parttime hours 8 parttime hours 40 fulltime hours 8 parttime hours 8 parttime hours
Niets gevonden? Schrijf je vrijblijvend in!
Onze Flexers gaan voor jou op zoek naar een passende job.
Inschrijven
Voor onze klant regio Ham zijn wij op zoek naar fleximedewerkers die een aantal uurtjes vrij hebben door de week en/of weekend voor de bediening van de kassa en bereiding van broodjes/kleine maaltijden.
38 fulltime hours 18 parttime hours 39 fulltime hours 18 parttime hours
Horeca
Je staat in voor de service en het bedienen van klanten, afruimen van tafels, afrekenen, ...
Je springt bij waar nodig.
30 parttime hours 10 parttime hours
(7 / 7)
We doen het
Flexer!
slimmer
sneller
beter