Mijn loopbaan

SAMEN BOUWEN AAN JOUW LOOPBAAN

 

Wij helpen jou zonder omwegen aan een passende job. Interim, vast of liever een flexibele job? Verfrissend en rechtuit gaan we samen met jou op zoek naar dé match. De sterkste werkkrachten koppelen aan de beste werkgevers, voor minder doen we het niet.

Wij luisteren steeds naar jouw wensen. Een persoonlijke aanpak zit ons in de genen.

Ontdek al onze vacatures

 

EEN UITZENDJOB OF TIJDELIJK WERK  

Werken als flexer, dat is je uitleven in een fijne job, waarbij je kunt rekenen op een correcte administratieve afhandeling en verloning. Kies uit een heleboel aantrekkelijke jobs en zet de eerste of volgende (flexibele) stap in je carrière.

Wij luisteren steeds naar jouw wensen. Starten doe je met uitzendcontracten op weekbasis, maar weet dat voor heel wat talent uitzendarbeid ook een springplank is naar een vaste job. 

Bovendien kan je ook steeds als student of flexi-jobber aan de slag.

Terwijl jij aan de slag gaat voor één van onze klanten, zorgen wij voor de correcte administratieve afhandeling en tijdige verloning. Als flexer kun je op je beide oren slapen en kun je met elke vraag bij ons terecht. Een persoonlijke aanpak zit ons in de genen.

Naar de vacatures

 

VAST IN DIENST

Liever onmiddellijk een vaste job? Voor heel wat werkgevers in Limburg en daarbuiten zijn we op zoek naar talent. Wij rekruteren en selecteren, terwijl jij vervolgens onmiddellijk met een vast contract aan de slag gaat bij het bedrijf.

Alles vertrekt vanuit jouw verwachtingen, je skills en wensen. Wij luisteren, matchen en koppelen, om er vervolgens al dan niet de nodige tests en bijkomende screenings aan te koppelen. We bereiden je voor op je gesprek bij de werkgever en staan aan je zijde voor al je vragen, ook wanneer je al aan de slag bent.

Naar de vacatures