Over Flexer

Over Flexer


We zijn ervan overtuigd dat de markt een grote nood heeft aan flexibele HR-oplossingen. Maar dat er ook nood is aan betere oplossingen.

Daar gaan we voor. Zo simpel is het. Zorgen dat jij sneller, slimmer en beter aan de slag kunt dankzij eenvoudige oplossingen in werken en verlonen. Dat is Flexer!

Noem ons dus gerust een challenger in de markt. Verwacht geen complexe processen, langdurige trajecten of wollige en oubollige communicatie. Neen, we zijn verfrissend rechtuit. We doen het. We doen het gewoon. En we doen het gewoon beter. 

Ben je zelf op zoek naar personeel? Als ervaren partner staan we met raad en daad aan je zijde, leveren we net die flexibele HR-oplossingen waar je nood aan hebt en helpen we je bij het managen van de flexibele schil aan medewerkers. Zowel nationaal als internationaal.

In hoe we denken, communiceren en handelen. In hoe we jou helpen. Op vlak van Payrollen, flexibele Staffing én On Site Staffing. Ga dus gewoon Flexer!

Onze kantoren

 

Werken bij Flexer

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe profielen om ons Flexer team te ondersteunen. 
Hieronder een overzicht van onze openstaande vacatures.

Vacatures: 0 actuele jobs

Einde van lijst vacatures (0 / 0)

Welkom in ons team Davy en Nancy!

Flexer (Umani Group) verwelkomt twee nieuwe collega's.

Lees meer

Umani Group neemt Runtime Group in België over

Umani Group neemt Runtime Group in België over en bouwt haar activiteiten verder uit.

De Runtime Group is in België een gevestigde waarde. Al meer dan 20 jaar is dit bedrijf met hoofdzetel in Heist-op-den-Berg actief in het segment van Uitzendarbeid, Projectsourcing en Dienstencheques. Onder het bewind van Ingrid Bijnens heeft dit bedrijf een sterke positie verworven in een aantal niches met een sterke onderscheidende faam en reputatie. Door op te gaan in een groter geheel met gelijkaardige waarden, normen en bijkomende professionele omkadering is de toekomst van de Runtime Group meer dan ooit verzekerd.

Lees meer

Umani group gooit officieel de deuren open

Uitstellen gezien de gekende omstandigen, akkoord, maar afstel? Never!

Lees meer

Flexer zoekt 750 winkelmedewerkers!

We doen daarom een warme oproep aan iedereen, ook aan studenten, die thuis zitten om zich kandidaat te stellen voor de job van winkelmedewerker. Wij garanderen een gratis spoedcursus, volledig corona proof!

Lees meer

Belgisch-Limburgs Flexer (Hasselt) wil grenzen verleggen

Flexer in Hasselt is een jonge speler op de arbeidsmarkt en maakt onderdeel uit van de Belgische Umani Group. Umani werdvanuit een degelijke en solide financiële basis in 2019 opgericht door de zeer ervaren professionals Raf De Strooper, Sarah Porco en Joël Stockmans. Na een expansieve groei in korte tijd in Belgisch-Limburg wil het bedrijf binnenkort de grens oversteken naar Nederlands-Limburg.

Lees meer