Over Flexer

Over Flexer


We zijn ervan overtuigd dat de markt een grote nood heeft aan flexibele HR-oplossingen. Maar dat er ook nood is aan betere oplossingen.

Daar gaan we voor. Zo simpel is het. Zorgen dat jij sneller, slimmer en beter aan de slag kunt dankzij eenvoudige oplossingen in werken en verlonen. Dat is Flexer!

Noem ons dus gerust een challenger in de markt. Verwacht geen complexe processen, langdurige trajecten of wollige en oubollige communicatie. Neen, we zijn verfrissend rechtuit. We doen het. We doen het gewoon. En we doen het gewoon beter. 

Ben je zelf op zoek naar personeel? Als ervaren partner staan we met raad en daad aan je zijde, leveren we net die flexibele HR-oplossingen waar je nood aan hebt en helpen we je bij het managen van de flexibele schil aan medewerkers. Zowel nationaal als internationaal.

In hoe we denken, communiceren en handelen. In hoe we jou helpen. Op vlak van Payrollen, flexibele Staffing én On Site Staffing. Ga dus gewoon Flexer!

 

Werken bij Flexer

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe profielen om ons Flexer team te ondersteunen. 
Hieronder een overzicht van onze openstaande vacatures.

Vacatures: 2 actuele jobs

Houthalen
Human Resources
Ben jij gedreven om de geschikte kandidaten te zoeken én te vinden? Krijg jij voldoening als je iemand aan zijn of haar droomjob kan helpen? Lees dan zeker verder, want voor ons sterk groeiend kantoor van Flexer Houthalen zijn we op zoek naar een gedreven recruiter!
40 fulltime hours
Human Resources
Ben jij gedreven om de geschikte kandidaten te zoeken én te vinden? Krijg jij voldoening als je iemand aan zijn of haar droomjob kan helpen? Lees dan zeker verder, want voor ons kantoor van Flexer Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gedreven (tijdelijke) recruiter voor een zwangerschapsver...
40 fulltime hours
(2 / 2)

Hubo Limburg United lanceert vernieuwde business community met nieuwe hoofdpartner!

Al een aantal jaren bouwt Hubo Limburg United een sterke business community uit, mét succes. Maar partner zijn van Hubo Limburg United is zoveel meer dan ‘een sponsor zijn van de basket’.

Daarom is er sinds kort Union of the Ring: de volwaardige business community van Hubo Limburg United. Uiteraard met een blijvende link met het sportieve, maar ook op zichzelf staand met kwalitatieve netwerkevents en tal van mogelijkheden voor bedrijven.

Union of the ring, boosted by Flexer

Lees meer

Potentieel van “passief werkzoekenden” wordt onderbenut.

HASSELT – Dat de mensen op zijn, weten we al langer. Bovendien oogt de toekomst weinig rooskleurig op dit vlak. Hoog tijd om het geweer van schouder te veranderen! Recent heeft de Umani Group dan ook beslist om via Flexer Professional een strategie op te zetten om de groeiende markt van de passief werkzoekenden succesvol te benaderen. Een potentieel dat momenteel nog wordt onderbenut en dus opportuniteiten biedt als antwoord op de vele openstaande vacatures. Uit onderzoek van Indeed blijkt immers dat het overgrote deel van de werkenden de ogen en oren openhoudt en dus openstaat voor nieuwe kansen om hun ambities waar te maken.  

Lees meer

Umani geeft boost aan business van 10 miljoen

Verpleegkundigen, bouwvakkers, leerkrachten of CFO's: ze kiezen alsmaar vaker voor een statuut als freelance medewerker die door een hr-partner wordt uitgestuurd en administratief ontzorgd. De vrijheid om zelf hun uurrooster, werkgever en (deels ook) verloning te bepalen, zijn de voornaamste redenen om voor 'project sourcing' te kiezen. Hr-dienstengroep Umani uit Hasselt wil inspelen op deze trend en gaat de overgenomen tak voor project sourcing een extra boost geven. "Deze vorm van tewerkstelling wordt een vaste waarde tussen andere systemen als uitzendarbeid en vaste contracten", zeggen Nikki Adriaensen en Joël Stockmans van Umani Projects.

Lees meer

'Na tien dagen kunnen ze aan de slag bij E-Power via uitzendkantoor Flexer'

Er zijn vandaag 1.350 vacatures in de industrie in Limburg. Om die ondanks de krapte op de arbeidsmarkt ingevuld te krijgen, gaat de VDAB met een industrietrailer op pad naar de gemeenten waar de jobs te vinden zijn. Het is een zoveelste samenwerking tussen de VDAB en de lokale overheden. Doel is om met die trailer iedereen met interesse in beroepen en technieken uit de industriesector te informeren en warm te maken voor een job of een opleiding in de industrie. Door de samenwerking van e-power en Flexer heeft de VDAB een eerste Limburgse traject op poten kunnen zetten. 

Lees meer

Helft van schoolverlaters na 1 jaar uitgekeken op job

De helft van de jongeren die in het beroepsleven stappen, kijken een jaar later al uit naar een andere job. Waarom? De verwachtingen van de nieuwkomers op de arbeidsmarkt blijken vaak niet overeen te komen met wat de werkgever verwacht. Dat blijkt uit een onderzoek van uitzendbedrijf Flexer (Umani Group)

Lees meer