Over Flexer

Over Flexer


We zijn ervan overtuigd dat de markt een grote nood heeft aan flexibele HR-oplossingen. Maar dat er ook nood is aan betere oplossingen.   

Daar gaan we voor. Zo simpel is het. Zorgen dat jij sneller, slimmer en beter aan de slag kunt dankzij eenvoudige oplossingen in werken en verlonen. Dat is Flexer!

Noem ons dus gerust een challenger in de markt. Verwacht geen complexe processen, langdurige trajecten of wollige en oubollige communicatie. Neen, we zijn verfrissend rechtuit. We doen het. We doen het gewoon. En we doen het gewoon beter.    

Ben je zelf op zoek naar personeel? Als ervaren partner staan we met raad en daad aan je zijde, leveren we net die flexibele HR-oplossingen waar je nood aan hebt en helpen we je bij het managen van de flexibele schil aan medewerkers. Zowel nationaal als internationaal.

In hoe we denken, communiceren en handelen. In hoe we jou helpen. Op vlak van Payrollen, flexibele Staffing én On Site Staffing. Ga dus gewoon Flexer!

De nood aan kwalitatieve medewerkers is in elke sector groot. Naast onze kantoren over heel Vlaanderen hebben we ook enkele gespecialiseerde takken.

 

 

Werken bij Flexer

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe profielen om ons Flexer team te ondersteunen. 
Hieronder een overzicht van onze openstaande vacatures.

Vacatures: 0 actuele jobs

(0 / 0)

Umani blaast vol ambitie vijfde kaarsje uit

Amper 5 jaar na de oprichting rondt het hr-dienstenbedrijf Umani Group weldra de kaap van 75 miljoen euro omzet. Daarmee is de ambitie om door te groeien allerminst getemperd. "Met nieuwe acquisities in binnen- en buitenland willen we dé referentie en rolmodel worden als hr-partner", zegt CEO Joël Stockmans.

Lees meer

Met de overname van Wassen+Partners zet Umani haar eerste stappen op Nederlandse bodem

Wassen+Partners is in Nederlands Limburg een gevestigde waarde. Al meer dan 10 jaar is dit HR-bedrijf met kantoor in Valkenburg actief in het segment van Projectsourcing en Uitzendarbeid. Doorheen de jaren heeft Wassen+Partners dan ook een sterke positie verworven in een aantal niches (bouw, techniek en productie) met een sterke onderscheidende faam en reputatie. Door op te gaan in een groter geheel met gelijkaardige waarden, normen en bijkomende professionele omkadering is de toekomst van de Wassen+Partners meer dan ooit verzekerd. Voor de Umani Group, de HR groep die de merken Flexer, Blink, Umani Projects en Umani Agency overkoepelt, betekent deze overname een grote stap in de verdere uitbouw van haar organisatie én de eerste stappen op Nederlandse bodem.

Lees meer

Hubo Limburg United lanceert vernieuwde business community met nieuwe hoofdpartner!

Al een aantal jaren bouwt Hubo Limburg United een sterke business community uit, mét succes. Maar partner zijn van Hubo Limburg United is zoveel meer dan ‘een sponsor zijn van de basket’.

Daarom is er sinds kort Union of the Ring: de volwaardige business community van Hubo Limburg United. Uiteraard met een blijvende link met het sportieve, maar ook op zichzelf staand met kwalitatieve netwerkevents en tal van mogelijkheden voor bedrijven.

Union of the ring, boosted by Flexer

Lees meer

Potentieel van “passief werkzoekenden” wordt onderbenut.

HASSELT – Dat de mensen op zijn, weten we al langer. Bovendien oogt de toekomst weinig rooskleurig op dit vlak. Hoog tijd om het geweer van schouder te veranderen! Recent heeft de Umani Group dan ook beslist om via Flexer Professional een strategie op te zetten om de groeiende markt van de passief werkzoekenden succesvol te benaderen. Een potentieel dat momenteel nog wordt onderbenut en dus opportuniteiten biedt als antwoord op de vele openstaande vacatures. Uit onderzoek van Indeed blijkt immers dat het overgrote deel van de werkenden de ogen en oren openhoudt en dus openstaat voor nieuwe kansen om hun ambities waar te maken.  

Lees meer

Umani geeft boost aan business van 10 miljoen

Verpleegkundigen, bouwvakkers, leerkrachten of CFO's: ze kiezen alsmaar vaker voor een statuut als freelance medewerker die door een hr-partner wordt uitgestuurd en administratief ontzorgd. De vrijheid om zelf hun uurrooster, werkgever en (deels ook) verloning te bepalen, zijn de voornaamste redenen om voor 'project sourcing' te kiezen. Hr-dienstengroep Umani uit Hasselt wil inspelen op deze trend en gaat de overgenomen tak voor project sourcing een extra boost geven. "Deze vorm van tewerkstelling wordt een vaste waarde tussen andere systemen als uitzendarbeid en vaste contracten", zeggen Nikki Adriaensen en Joël Stockmans van Umani Projects.

Lees meer