Over Flexer

Over Flexer


We zijn ervan overtuigd dat de markt een grote nood heeft aan flexibele HR-oplossingen. Maar dat er ook nood is aan betere oplossingen.

Daar gaan we voor. Zo simpel is het. Zorgen dat jij sneller, slimmer en beter aan de slag kunt dankzij eenvoudige oplossingen in werken en verlonen. Dat is Flexer!

Noem ons dus gerust een challenger in de markt. Verwacht geen complexe processen, langdurige trajecten of wollige en oubollige communicatie. Neen, we zijn verfrissend rechtuit. We doen het. We doen het gewoon. En we doen het gewoon beter. 

Ben je zelf op zoek naar personeel? Als ervaren partner staan we met raad en daad aan je zijde, leveren we net die flexibele HR-oplossingen waar je nood aan hebt en helpen we je bij het managen van de flexibele schil aan medewerkers. Zowel nationaal als internationaal.

In hoe we denken, communiceren en handelen. In hoe we jou helpen. Op vlak van Payrollen, flexibele Staffing én On Site Staffing. Ga dus gewoon Flexer!

Onze kantoren

 

Werken bij Flexer

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe profielen om ons Flexer team te ondersteunen. 
Hieronder een overzicht van onze openstaande vacatures.

Vacatures: 2 actuele jobs

Bilzen
Human Resources
Voor ons super tof uitzendkantoor in het centrum van Bilzen zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent.
40 fulltime hours 20 parttime hours
Human Resources
Ben jij een ervaren HR-professional die klaar is voor de volgende stap in je carrière? Heb jij een frisse kijk op HR? Wil je graag deel uitmaken van een bedrijf dat haar medewerkers centraal stelt en waar jouw bijdrage als HR Business Partner van grote waarde zal zijn? Dan ben jij de persoon die wij...
40 fulltime hours
(2 / 2)

E-power & Flexer werven eensklaps 20 monteurs aan!

De producent van generatoren E-power uit Nieuwerkerken zoekt maar liefst 20 monteurs om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen. Dit net op een moment dat technische profielen haast onvindbaar zijn. En dus wil E-power het proberen via een innovatieve rekruteringstechniek: open hiring. Het komt er op neer dat 20 kandidaten meteen een contract krijgen aangeboden en vervolgens via maatgerichte opleidingen zich verder in het takenpakket kunnen bekwamen.

Lees meer

Flexi’s gaan de zorg extra boost geven

De Hasseltse hr-dienstengroep Umani heeft een nieuwe tak van dienstverlening opgestart. Het bedrijf rekruteert en plaatst flexi-jobbers in de zorgsector. “Het aantal mensen dat als flexi iets wil bijverdienen, stijgt enorm”, zegt Sara Boexstaens. “Anderzijds zit de zorg enorm verlegen om personeel. Sinds het op 1 januari mogelijk werd om flexi’s in te zetten als poetshulp, keukenmedewerker of receptionist in de zorg (dus de niet-zorgverlenende functies), spelen we daar maximaal op in.”

Lees meer

Terugblik 2022, vooruitzichten 2023 (Federgon)

Wat moeten we onthouden van de arbeidsmarkt 2022 om de uitdagingen van 2023 beter te begrijpen?

Bekijk hier de video van Federgon.

Lees meer

Opinie: “Méér in plaats van minder flexi’s!”

In tegenstelling tot de vakbonden, die het systeem van de flexi-jobs op de korrel nemen, pleiten de Limburgse werkgevers juist voor een uitbreiding van deze tewerkstellingsvorm. “Flexi-jobs zijn essentieel om het grote aantal vacatures in knelpuntberoepen op te vangen”, vindt Joël Stockmans van Umani Group. “Alternatieven als detachering en andere duistere systemen dragen helemaal niks bij en zetten de deur open naar de illegaliteit.”

Lees meer

Welkom in ons team Davy en Nancy!

Flexer (Umani Group) verwelkomt twee nieuwe collega's.

Lees meer