Studentenjobs

Als student Flexer worden?

Top. Als jobstudent verdien je niet enkel een aardig centje bij, je doet ook heel wat ervaring op. Bij Flexer liggen heel wat jobaanbiedingen op je te wachten. Vaak met de nodige fun en wees gerust: wij nemen alle administratie voor onze rekening, terwijl jij de centjes ontvangt.

Ontdek onze studentenjobs

Heb je liever dat wij op basis van jouw wensen met de passende studentenjob op de proppen komen? Schrijf je in en we contacteren je razendsnel. Samen bekijken we de mogelijkheden en helpen we je aan een fijne uitdaging. 
 

Werken als student? We fix it!

Laat je gegevens achter en we helpen je aan een leuke job.

Schrijf je in!
 

WISTJEDATJE:

Als student hou je best rekening met een aantal belangrijke puntjes. Je vindt alle belangrijke info, inclusief je resterende uren op Student at work

Hoeveel mag ik werken en verdienen als jobstudent? 4 dingen waar je op moet letten:

1. Sociale bijdragen: Als je aan de slag gaat als jobstudent, moet je erop letten dat je een aantal wettelijke grenzen niet overschrijdt. Je hebt 475 uur per jaar waarin je mag werken tegen verminderde sociale bijdragen.

2. Kinderbijslag: Je moet de regels van je kinderbijslagfonds respecteren over het aantal uren dat je per kwartaal mag werken. Links naar de sites van de verschillende kinderbijslagfondsen vind je op onze pagina over het recht op kinderbijslag.

3. Je eigen belastingen: Als je te veel verdient, is het mogelijk dat je zelf belastingen moet betalen.

4. De belastingen van je ouders: Als je bruto meer verdient dan deze bedragen, ben je niet meer fiscaal ten laste van je ouders.

LET OP: Sommige jobs brengen ook risico's met zich mee. Ken jij alle risico's van het vak? Lees er meer over op www.ikbenjobstudent.be .

Heb je graag meer info? Stuur ons gerust een mailtje op info@flexer.be 

Vacatures: 13 actuele jobs

Als Zorgkundige deels nacht, deels dagdiensten krijg je een contract van onbepaalde duur voor 28u/week, waarbij de uren bespreekbaar zijn. Je dag- en nachturen worden evenwichtig verdeeld zodat je zowel overdag als 's nachts kan bijdragen aan de zorg voor onze patiënten.
28 parttime hours
Events
Als stagehand voor een evenementenbedrijf in Bilzen, gaande van sportwedstrijden, vakbeurzen en muziekfestivals,... sta je in voor:
•podiumopbouw en -afbraak
•bouw en afbraak van standen - decors - tenten en tribunes

40 fulltime hours
Retail
Voor een leuke supermarkt in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten.
10 parttime hours
Voor onze klant, een specialist in debiteurenbeer en credit management zijn we op zoek naar een jobstudent die enkele dagen per week het team kan ondersteunen.
18 parttime hours
Retail
Als Student of Flexijobber in Tielt-Winge zul je een belangrijke rol spelen in het magazijn en de winkel. Je helpt bij de dagelijkse taken die nodig zijn om de winkel vlot te laten draaien. Je werkzaamheden variëren van het uitpakken en opbergen van goederen in het ...
8 parttime hours flexibel
Niets gevonden? Schrijf je vrijblijvend in!
Onze Flexers gaan voor jou op zoek naar een passende job.
Inschrijven
Wij zijn op zoek naar een student om te werken aan de receptie / showroom bij een autogarage te Hasselt.
39 fulltime hours
Heultje-Westerlo
Horeca
Als Student werk je op vrijdag in Westerlo en stap je binnen in de bruisende wereld van een broodjeszaak. Hier draait het om het maken van de lekkerste broodjes en het bieden van uitstekende service aan onze klanten.
3 parttime hours
Productie
Voor een bedrijf regio Rotselaar zoeken we een productiemedewerker voor 23,75 uren/week.
20 parttime hours 24 parttime hours 30 parttime hours 36 fulltime hours 38 fulltime hours
Productie
Als student in de schoonmaak zal je verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en proper houden van verschillende ruimtes.
18 parttime hours
Voor onze klant, een kledingzaak in Geel zijn we op zoek naar een student verkoopmedewerker die gepassioneerd is door mode en verkoop.
38 fulltime hours
Niets gevonden? Schrijf je vrijblijvend in!
Onze Flexers gaan voor jou op zoek naar een passende job.
Inschrijven
Sint-Truiden
Toerisme
In regio Zuid-limburg zijn we op zoek naar studenten 'Hoger Redder'.
15 parttime hours
Administratie, Logistiek
Wij zijn op zoek naar een student verantwoordelijk voor de administratie en opruim van de stock bij een autogarage te Genk.
40 fulltime hours
Retail
Voor een leuke supermarkt in Hoeselt zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten.
10 parttime hours
(13 / 13)