Studentenjobs

Als student Flexer worden?

Top. Als jobstudent verdien je niet enkel een aardig centje bij, je doet ook heel wat ervaring op. Bij Flexer liggen heel wat jobaanbiedingen op je te wachten. Vaak met de nodige fun en wees gerust: wij nemen alle administratie voor onze rekening, terwijl jij de centjes ontvangt.

Ontdek onze studentenjobs

Heb je liever dat wij op basis van jouw wensen met de passende studentenjob op de proppen komen? Schrijf je in en we contacteren je razendsnel. Samen bekijken we de mogelijkheden en helpen we je aan een fijne uitdaging. 
 

Werken als student? We fix it!

Laat je gegevens achter en we helpen je aan een leuke job.

Schrijf je in!
 

WISTJEDATJE:

Als student hou je best rekening met een aantal belangrijke puntjes. Je vindt alle belangrijke info, inclusief je resterende uren op Student at work

Hoeveel mag ik werken en verdienen als jobstudent? 4 dingen waar je op moet letten:

1. Sociale bijdragen: Als je aan de slag gaat als jobstudent, moet je erop letten dat je een aantal wettelijke grenzen niet overschrijdt. Je hebt 475 uur per jaar waarin je mag werken tegen verminderde sociale bijdragen.

2. Kinderbijslag: Je moet de regels van je kinderbijslagfonds respecteren over het aantal uren dat je per kwartaal mag werken. Links naar de sites van de verschillende kinderbijslagfondsen vind je op onze pagina over het recht op kinderbijslag.

3. Je eigen belastingen: Als je te veel verdient, is het mogelijk dat je zelf belastingen moet betalen.

4. De belastingen van je ouders: Als je bruto meer verdient dan deze bedragen, ben je niet meer fiscaal ten laste van je ouders.

LET OP: Sommige jobs brengen ook risico's met zich mee. Ken jij alle risico's van het vak? Lees er meer over op www.ikbenjobstudent.be .

Heb je graag meer info? Stuur ons gerust een mailtje op info@flexer.be 

Vacatures: 3 actuele jobs

Retail
Voor een supermarkt in Kessel-lo zijn we op zoek naar een student die zowel door de week als in het weekend beschikbaar is.

Tot jouw takenpakket behoort:
- de kassa bedienen
- de winkel aanvullen
- klanten op een aangename en correcte manier verder helpen

38 fulltime hours
Sint-Truiden
Toerisme
In regio Zuid-limburg zijn we op zoek naar studenten 'Hoger Redder'.
15 parttime hours
Productie
Als student in de schoonmaak zal je verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en proper houden van verschillende ruimtes.
18 parttime hours
(3 / 3)