Medical

 

Kom bij ons je heldendaden verrichten?


Flexer zoekt Helden van de Zorg 
 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als zorg- of verpleegkundige? Wij hebben de gepaste job voor jou. Vast, op uitzendbasis, kort of lang? Jouw wensen staan centraal. Wij luisteren naar jouw wensen en matchen aan de geknipte job in de zorg. Voor minder dan een 100% match gaan we niet.


Een waaier aan jobs

Bij Flexer ontdek je een waaier aan vacatures in de meest uiteenlopende organisaties. Van rusthuis over thuiszorg tot ziekenhuis en meer. Wij vertrekken vanuit jouw noden en verlanglijstje om de geschikte werkgever te selecteren. Daarbij kun je rekenen op een vaste contactpersoon die luistert, jou adviseert en ook nadat je aan de slag bent blijft ondersteunen.


Zin om samen met ons het verschil te maken?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de zorg? Via ons dochterbedrijf Run4medical vind je tal van vacatures in de zorg op maat van jouw wensen en kwaliteiten. Klik hier voor meer informatie.

Op deze wijze hebben we ongetwijfeld een geschikte job voor jou. 

Nieuw:

Sinds begin 2023 kan de zorgsector gebruik maken van het flexi-job statuut. Interessant voor de werknemer (kan onbelast bijverdienen) én de werkgever (betaalt aan de RSZ enkel een verlaagde werkgeversbijdrage van 25%).

Bovendien wordt op die manier het zorgpersoneel ontlast, zodat zij zich beter kunnen focussen op de kern van hun taken.

Interesse? Neem contact op:

 

Bedankt voor je bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je intussen tijd nog een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.