Flexer voor Construct

Heb jij nood aan personeel en ondersteuning?

Bespaar op personeelskosten en vereenvoudig je administratie met Flexer Construct, dé oplossing voor interim werkkrachten in bouwbedrijven.
In de bouwsector zijn er tal van uitdagingen, maar met Flexer Construct ontzorgen we jouw payroll van A tot Z zodat jij je volledig kan richten op het échte vakwerk. 


Hoe werkt Flexer Construct in vijf eenvoudige stappen?

1. Meld je (interim) arbeider aan.
2. Jij of je arbeider vult de gewerkte uren in.
3. Wij berekenen en verwerken het loon.
4. De arbeider ontvangt zijn loonfiche en loon.
5. Jij ontvangt de factuur voor de gemaakte uren.
 

En wat kost het? Voor de bouwsector bieden we een voordelig tarief van slechts '2,05' per gewerkt uur. Met andere woorden, bij een fictief uurloon van €10 betaal je slechts €20,50.

 

 

Voordelen? Volledige ontzorging!

  • Flexer kent de sector door en door
  • Uitgebreide kennis rond wetgeving
  • No stress! Jij kan je focussen op je job.
  • VCU erkenning Bouw
  • 24/7 ondersteuning
  • Geen HR administratie
  • De juiste arbeidsvoorwaarden 

Wat is het verschil met mijn loonsecretariaat?

Payroll is bedoelt voor interim werknemers en arbeiders. Het payrollbedrijf (Flexer Construct) wordt dus de officiële werkgever op papier, terwijl jij de praktische werkgever blijft.
Wat is inbegrepen? Bij Flexer Construct krijg je alles wat je nodig hebt, inclusief arbeidsovereenkomsten, loonberekening, pensioenregeling, en naleving van wet- en regelgeving.

Met Flexer Construct kun je je dus volledig richten op je werk, terwijl wij de administratieve rompslomp voor je afhandelen. Word efficiënter, winstgevender en toekomstbestendig met Flexer Construct.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw bouwbedrijf kunnen versterken.

Bedankt voor je bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je intussen tijd nog een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.