Belgisch-Limburgs Flexer (Hasselt) wil grenzen verleggen
 Terug

Flexer in Hasselt is een jonge speler op de arbeidsmarkt en maakt onderdeel uit van de Belgische Umani Group. Umani werdvanuit een degelijke en solide financiële basis in 2019 opgericht door de zeer ervaren professionals Raf De Strooper, Sarah Porco en Joël Stockmans. Na een expansieve groei in korte tijd in Belgisch-Limburg wil het bedrijf binnenkort de grens oversteken naar Nederlands-Limburg.


Flexer is een HR bedrijf dat betere oplossingen aanbiedt op vlak van uitzenden, detachering of werving & selectie. Hierbij heeft Flexer niet alleen oog voor de opdrachtgever maar vooral voor de kandidaat en kijkt voortdurend per match wat de optimale formule voor beide partijen is. Maatwerk dus.

Post-corona
“Ondanks of moet ik zeggen dankzij corona hebben wij besloten om onze grenzen te verleggen naar Nederland en meer bepaald de regio Zuid-Limburg”, zegt mede-eigenaar Joël Stockmans. “Wij zijn er immers van overtuigd dat de Nederlandse economie in het post-corona tijdperk snel gaat opveren en bijgevolg de vraag naar ‘uitzendkrachten’ sterk toeneemt. Bovendien heeft het veelvuldige thuiswerken en de (gedeeltelijke) afbouw hiervan in het post-coronatijdperk ongetwijfeld zijn invloed op de interne organisatie, de werking van teams en leidinggevenden van heel veel bedrijven. Intensieve coaching vanuit het sterkte-denken en andere/nieuwe competenties binnenhalen zijn eveneens oplossingen die we met de groep aanbieden.”

Fan van Nederlandse ondernemers
“Interessant detail is ook dat we allen vertrouwd en fan zijn van de Nederlandse ondernemers- en werkcultuur”, vertelt Stockmans. “Dit komt doordat we een aantal jaren actief zijn geweest bij de Flexpoint Group (tegenwoordig SD Worx), een uitzendgroep met roots in Zuid-Limburg en actief in zowel Nederland als in België. Dit tezamen met een aantal van onze huidige klanten die ook actief zijn in de Euregio overtuigen ons dat we, net zoals in België, een sterke groei kunnen neerzetten in Nederlands-Limburg. We doen dit met een duidelijke toekomstvisie en een onderbouwd plan. Wij zoeken dan ook nieuwe collega’s die met kennis van zaken passen binnen onze bedrijfscultuur en die zich willen committen tot onze missie: ‘We do a better job for people in work’.

Om voet aan de grond te zetten in Zuid-Limburg zoekt Flexer op korte termijn een vijftal nieuwe medewerkers waaronder een regiomanager.

Over de Umani Group
De Umani Group is de overkoepelende holding die boven de respectievelijke merken staat. Flexer is actief op het gebied van uitzenden, werving en selectie. Blink/Poetspaleis is actief in het Belgische systeem van dienstencheques. Met Umani Agency beschikt het bedrijf over een talentenpool die door middel van projectsourcing en detachering wordt aangeboden aan de markt. Geconsolideerd mikt Umani Group dit jaar op een jaaromzet van 45 miljoen euro, verspreid over een 25 kantoren en een 60-tal medewerkers. “Onze waardengedreven organisatie met een uitgesproken missie -‘we do a better job for people in work’- zorgt voor het sterke bindmiddel tussen de verschillende merken en collega’s.”

Flexer, dat werkt fijner!