Hubo Limburg United lanceert vernieuwde business community met nieuwe hoofdpartner!
 Terug

Al een aantal jaren bouwt Hubo Limburg United een sterke business community uit, mét succes. Maar partner zijn van Hubo Limburg United is zoveel meer dan ‘een sponsor zijn van de basket’.

Daarom is er sinds kort Union of the Ring: de volwaardige business community van Hubo Limburg United. Uiteraard met een blijvende link met het sportieve, maar ook op zichzelf staand met kwalitatieve netwerkevents en tal van mogelijkheden voor bedrijven.

Union of the ring, boosted by Flexer


Flexer en Hubo Limburg United, dat is dé match. Geen wedstrijd, maar wel een team. Samen sta je namelijk slimmer, sneller, beter, sterker … kortom: Flexer.
Als HR dienstverlener (werving, selectie, payroll … ) engageert Flexer, onderdeel van de Umani Group, zich vanaf 2023 als drijvende kracht en booster van de ‘Union of the ring’. ‘Met deze samenwerking zet Flexer een belangrijke stap om haar engagement voor het vinden van de perfecte 'match' tussen bedrijven en getalenteerde werkzoekenden kracht bij te zetten’ weet CEO Joël Stockmans. ‘Daarnaast zijn we ook grote fan van het Limburgse basket en zitten we op de eerste rij als supporters’.

De term 'boosted by Flexer' symboliseert niet alleen de ondersteuning van deze ambitieuze gemeenschap, maar benadrukt ook de overtuiging van Flexer in het ontdekken en ontwikkelen van een bruisende community op Limburgse bodem en daarbuiten.  

Flexer en Hubo Limburg United, gedreven door een gedeelde passie voor succes en talentontwikkeling, streven ernaar om samen nieuwe hoogten te bereiken. Samen willen ze de lat hoger leggen, niet alleen in de wereld van basketbal, maar ook in de wereld van HR, waarin een goede 'match' cruciaal is voor duurzaam succes.