Runtime wordt Flexer

Runtime wordt Flexer!

Groot nieuws! Runtime NV gaat een nieuw hoofdstuk in en wordt vanaf nu officieel Flexer. Deze verandering markeert het succes van onze recente fusie en benadrukt de integratie van Runtime in de Flexer-familie.

Voor onze klanten, uitzendkrachten en gewaardeerde partners blijft de kwaliteit van onze dienstverlening onveranderd. Wat wel verandert, is de naam en het vernieuwde uiterlijk – een frisse start als Flexer. We willen benadrukken dat het vertrouwde team en de expertise van Runtime behouden blijven. Jullie kunnen nog steeds rekenen op de bekende gezichten en vertrouwde professionaliteit die jullie van ons gewend zijn.

Tijdens het weekend van 18 november zal een nieuwe stap van deze migratie plaatsvinden, en vanaf maandag 20 november zal onze website naadloos worden doorgeschakeld naar www.flexer.be . We begrijpen dat dit enige vragen kan oproepen, dus willen we je verzekeren dat we ons uiterste best doen om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, met minimale verstoring voor jou, onze gewaardeerde klant.

We willen benadrukken dat onze kernwaarden en toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid onveranderd blijven. Ons doel met deze naamswijziging is om onze dienstverlening verder te verbeteren en om jou in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om jou te bedanken voor je voortdurende vertrouwen in Runtime en kijken ernaar uit om samen met jou het volgende hoofdstuk van onze reis te beginnen als Flexer.

Wij kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking onder de vlag van Flexer en zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze verandering met zich meebrengt. Ontdek onze vernieuwde identiteit op deze website en blijf op de hoogte van alle opwindende ontwikkelingen.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en vertrouwen. Welkom bij de Flexer-familie!Heb je vragen of opmerkingen over deze naamswijziging? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen. 

Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je intussen tijd nog een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.