V&V Infra
V&V Infra

V&V Infra

Op zoek naar een job 'on the road' ‘ 🛣️ V&V Infra is op zoek naar diverse profielen! 🚧
Bij ons krijg je de kans om je eigen weg in te slaan! 💪 Verantwoordelijkheid‘ Check! Mooi loonpakket‘ Dubbelcheck!
Regio: de werven van V&V infra bevinden zich steeds in een straal van 40 km rond Diest! 📍
Waar wacht je nog op‘ Laat je gegevens achter en word een V&V-weg held! 🦸‍♀️🦸‍♂️ #JoinTheRoadCrew
 

Ontdek V&V-Infra:
V&V infra is onderdeel van de vandebos groep. Vandebos groep is een lokale groep van ondernemingen actief in de bouw in de regio Limburg, Vlaams-brabant en de Kempen. Het op-en-top familiebedrijf voert al meer dan 95 jaar bouwprojecten met hun ruim 150 medewerkers.


V&V infra is de wegenbouwspecialist binnen de groep. Met een team van ongeveer 40 professionals, leggen wij de nadruk op ons waardevolle menselijk kapitaal, ongeëvenaarde kwaliteit en correct ondernemen. Het volledige bouwproces hebben we in eigen beheer (bv. eigen betoncentrale) en zetten we nadrukkelijk de focus op investeren in onze collega’s door intensieve opleidingen en ondersteuning.
Bij V&V-Infra BV heerst een warme, familiale sfeer waar persoonlijke relaties centraal staan.


Ons team is voor de volle 100% betrokken en staat garant voor veiligheid en hoogwaardige resultaten. We zijn flexibel en betrouwbaar in onze aanpak, altijd gericht op de wensen van de klant en de uitvoering van projecten.

Vacatures: 5 actuele jobs

Ben jij gedreven en wil jij erkenning en verantwoordelijkheid krijgen binnen een familiale onderneming? Wil jij hogerop kunnen groeien binnen een onderneming die niet stil staat? Heb jij werkervaring in de wegenbouw en ben je toe aan een volgende stap in je carrière?
40 fulltime hours
Heb jij werkervaring in de wegenbouw als projectleider en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil jij hogerop kunnen groeien binnen een onderneming die niet stil staat?
40 fulltime hours
Neem jij graag de leiding bij uitdagende werven in de wegenbouw? Dan is deze vacature van werfleider wegenis- en rioleringswerken bij V&V infra te Diest op je lijf geschreven!
40 fulltime hours
Diest
techniek
Als technieker sta je in voor het onderhoud en de reparatie van verschillende machines die worden gebruikt in de wegenbouw of infrastructuurwerken zoals kranen, bulldozers, generatoren, drilboren en andere gerelateerde machines. Je zorgt ervoor dat alle keuringen op tijd worden uitgevoerd en dat all...
38 fulltime hours
Hou jij van variatie in je takenpakket als magazijnier? Ben je naast inzichtelijk ook handig aangelegd? Lees dan zeker hieronder verder en solliciteer vandaag nog!
38 fulltime hours
(5 / 5)