Vacatures

Gevonden: 9 actuele jobs

Als elektricien zonnepanelen ga je als technieker de baan op.
38 fulltime hours
In samenwerking met onze klant zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker vennootschapsadministratie. Group machiels is een internationaal georiënteerd familiebedrijf actief binnen drie domeinen: milieubeheer, hernieuwbare energie en vastgoed. In de streek staan ze bekend als een mooi referentie...
40 fulltime hours
Bouw
Ben je handig en bereid om hard te werken? Heb je geen hoogtevrees en zie je een uitdaging in werken op platte én schuine daken? Voor onze klant gespecialiseerd in hernieuwbare energie zoeken we een plaatser van zonnepanelen.
38 fulltime hours
Bouw
Heb jij een passie voor techniek? Ben jij leergierig en gemotiveerd? Genoot je van een technische relevante opleiding of deed je al veel ervaring op in een soortgelijke functie? Lees dan zeker hieronder verder en solliciteer vandaag nog.
40 fulltime hours
Voor een tof bedrijf in Beringen gespecialiseerd in hernieuwbare energie zijn we op zoek naar een voltijds bediende voor de technische binnendienst. Je zal instaan voor volgende taken:
38 fulltime hours
Niets gevonden? Schrijf je vrijblijvend in!
Onze Flexers gaan voor jou op zoek naar een passende job.
Inschrijven
Técnico Instalador de Painéis Solares e Baterias Solares - Bélgica
38 fulltime hours
LECTRICISTA
38 fulltime hours
Nieuwerkerken
Bouw
Als elektricien moet je zelfstandig werk kunnen uitvoeren zoals: Kabelgoten plaatsen, verlichting ophangen, borden kableren, plan lezen, kabels trekken,...
38 fulltime hours 20 parttime hours
Nieuwerkerken
Bouw
Voor onze klant, een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in o.a. elektrotechnische installaties, zijn wij op zoek naar een handige monteur op hoogte. Zowel binnen - als buitenwerk behoren tot je takenpakket. Een 'gezonde' afwisseling is dus gegarandeerd.
38 fulltime hours 20 parttime hours
Einde van lijst vacatures (9 / 9)

Niets gevonden?

Schrijf je vrijblijvend in!

Flexer, dat werkt fijner!

Niet onmiddellijk een passende job gevonden? Schrijf je in en we kijken mee voor je uit.
Heb je nog vragen? Onze Flexers staan steeds voor je klaar. Neem dus gerust contact op. 
telefonisch, via mail of Whatsapp. 

Inschrijven